Voorwaarden en privacystatement

Uw inschrijving is actief als u alle gegevens hebt ingevuld en akkoord bent gegaan met de voorwaarden en het privacystatement.

Voorwaarden inschrijving Mooiland

1. Wilt u inschrijven? Dat kan gratis en vanaf 18 jaar. We vragen u om de twee jaar uw inschrijving te verlengen. Doe u dit niet dan wordt u uitgeschreven en verliest u uw inschrijfduur.

3. Mooiland mag de voorwaarden van het verlengen aanpassen.

4. Alleen natuurlijke personen kunnen zich als woningzoekenden inschrijven. 

5. U kunt 1 keer ingeschreven staan. Een inschrijving is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Een inschrijving kan bestaan uit een aanvrager en een tweede aanvrager. Een inschrijving kan worden samengevoegd of gesplitst.

6. U bent zelf verantwoordelijk voor uw gegevens. U kunt uw gegevens aanpassen via Mijn overzicht. Zijn uw gegevens niet juist? Dan kunnen we een woningaanbieding intrekken.

7. Mooiland kan uw inschrijving blokkeren. Dat gebeurt als u niet reageert op een woningaanbieding. Daarnaast zijn er nog een aantal redenen. Bekijk de redenen voor blokkeren

8. U wordt uitgeschreven als woningzoekende als u: 

  • een woning via Mooiland gaat bewonen
  • uw inschrijving niet op tijd verlengt.
  • zelf uw inschrijving stopzet.
  • fraudeert met inschrijfgegevens of inkomensverklaringen

Privacystatement

Mooiland gaat vertrouwelijk met uw gegevens om en respecteert uw privacy. We vinden het belangrijk u te informeren over hoe wij met persoonsgegevens omgaan. Daarnaast laten we u weten waarvoor deze worden gebruikt en met wie we ze delen. Ook informeren we u graag hoe we uw gegevens beschermen. We houden ons daarbij aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. Daarnaast houden we ons ook streng aan overige wet- en regelgeving. 

Meer informatie leest u in de Privacystatement van Mooiland