Een woning voor u

Elke werkdag plaatst Mooiland vrijgekomen woningen op deze website. Bekijk hier het actuele aanbod. U kunt maximaal op drie woningen tegelijk reageren. Wanneer de reactietermijn van een woning verstreken is, kunt u weer op een andere woning reageren.

In sommige regio’s biedt Mooiland de woningen aan via regionale woonruimteverdeelsystemen. Meer informatie over deze regio's en de woningen die daar worden aangeboden vindt u hier

Het zoekprofiel

Om een woning te vinden die voldoet aan uw woonwensen, vult u uw zoekprofiel onder 'mijn account' in. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn. U kunt bijvoorbeeld aangeven in welke plaats u een woning zoekt, maar ook welke huurprijs u wilt betalen en hoeveel slaapkamers de woning moet hebben.

Digitaal tipbericht

Na het invullen van het zoekprofiel kunt u zich gratis opgeven voor het digitale tipbericht. U ontvangt dan automatisch een e-mail als er een woning vrijkomt die aan uw woonwensen voldoet. Om dit tipbericht te ontvangen moet u wel het vinkje bij ‘tipbericht’ aanzetten.
Tip: Maak uw profiel niet te beperkt, want u ontvangt alleen een tipbericht als een woning aan uw zoekprofiel voldoet.

Gegevens paraat!

Bent u actief op zoek naar een woning? Zorg dan dat u in het bezit bent van de volgende documenten:

Woning accepteren?

Bekijk hier wat u moet doen om een woning te accepteren.

Direct te huur

Heeft u snel een woning nodig? Mooiland heeft soms ook woningen die direct te huur zijn. Deze vindt u hier. Het is ook mogelijk om in uw zoekprofiel een vinkje te zetten bij direct te huur.