Binnenkort krijgt www.mijnwoningzoeken.nl een nieuw jasje!

04 april 2019

Deze website krijgt een nieuw, gebruiksvriendelijk jasje! De nieuwe website is in mei klaar. Bent u ingeschreven als woningzoekende bij Mooiland? U ontvangt dan een e-mail om u uw inschrijving opnieuw te controleren en te activeren. Hieronder leest u over wat er verandert en wanneer u opnieuw uw inschrijving kunt activeren.

Wat komt er nieuw op de website?
Het nieuwe www.mijnwoningzoeken.nl is overzichtelijker en makkelijker in gebruik. U kunt makkelijk zelf uw documenten beheren en bekijken welke woningen het beste bij u en uw inkomen past. Ook kunt u meer wensen aangeven in uw zoekprofiel. Als u reageert op een woning, weet u bovendien sneller of u kans maakt om de nieuwe huurder te worden. Woningen staan straks nog maar 3 dagen op de site, in plaats 5 dagen.

Woningzoekenden ontvangen in mei een uitnodiging om hun inschrijving te activeren
Wij zetten de inschrijfgegevens van woningzoekenden over naar de nieuwe website. Het is belangrijk dat u dan uw inschrijving eenmalig vóór 1 november 2019 activeert op de website! Staat u ingeschreven bij Mooiland? Wanneer de nieuwe website live is ontvangt u, op het e-mailadres die bij ons bekend is, een e-mail om uw inschrijving te activeren. Activeert u niet vóór 1 november 2019 dan wordt u uitgeschreven als woningzoekende.

De website is tijdelijk niet bereikbaar van maandag 29 april tot dinsdag 7 mei
U kunt in deze periode niet reageren op woningen. Heeft u voor 29 april gereageerd op een woning? Wij hebben dan uw reactie ontvangen en gaan achter de schermen door met het aanbieden van de woning. Vanaf 7 mei kunt u weer reageren op woningen via www.mijnwoningzoeken.nl.

Tot 7 mei 2019 hoeft en kunt u nog niets doen
Woningen worden de komende weken nog gewoon aangeboden via de huidige website www.mijnwoningzoeken.nl.

Heeft u in de tussentijd vragen?
Stel uw vraag via het contactformulier of bel ons via telefoonnummer 088 450 10 10.

Wij helpen u graag!

Terug naar overzicht