Wie is Mooiland

Bij Mooiland zijn we een sociale huisvester. Wij werken aan betaalbare, kwalitatief goede en duurzame huurwoningen voor mensen met een lager inkomen en mensen met een bijzondere woonvraag. We luisteren naar het verhaal van onze huurders en hebben oog en oor voor prettig wonen in fijne woonwijken. Zo geven wij thuis.

 

Onze woningen

Op dit moment beheren we ruim 26.000 huurwoningen in 127 gemeenten in heel Nederland. De meeste van onze huurwoningen staan in Noordoost-Brabant en vooral daar willen we ons ontwikkelen tot een volwaardige woningcorporatie. We zijn er zichtbaar in wijken aanwezig en bouwen waar mogelijk nieuwe huurwoningen. Op andere plekken in Nederland dragen we tot 2026 veel bestaande woningen over aan andere woningcorporaties.

 

Duurzaam en energiezuinig

We investeren overal flink in duurzaamheid. Dat vinden we belangrijk voor toekomstige generaties, maar uiteraard ook voor bestaande en nieuwe huurders. Een duurzaam en energiezuinig huurhuis levert immers extra comfort tegen lagere stookkosten. 

 

Dienstverlening

Betaalbaar wonen in een kwalitatief goede en duurzame huurwoning in een prettige woonwijk, dat is wat wij huurders willen bieden. Maar ook een goede dienstverlening. We willen u snel en met persoonlijke aandacht van dienst zijn, of het nu gaat om het vinden van een passend huurhuis of een vraag of reparatieverzoek. Ook zo geven we bij Mooiland thuis.