Wat moet u doen als u een woning accepteert

U wilt nu of in de toekomst een woning van Mooiland accepteren? Fijn! Om een woning toe te wijzen hebben we gegevens van u nodig.

Deze video legt uit welke gegevens wij van u nodig hebben als u een woning van ons wilt accepteren.

Video: wat moet u doen als u een woning accepteert.

U heeft de gegevens aan Mooiland gemaild, wat nu?
Als alle formulieren binnen zijn, controleren wij deze. U ontvangt binnen één week bericht van ons en dan feliciteren wij u met de woning! Soms komt het voor dat wij na controle van de gegevens nog aanvullende informatie nodig hebben. Wij nemen dan contact met u op. Het kan ook voorkomen dat wij de woning niet aan u toewijzen. Dan bellen wij u op en leggen uit waarom. 

Tips

  • Begin op tijd met het verzamelen van uw gegevens. Lees meer over gegevens die wij van u nodig hebben.
  • Voor uw inkomensgegevens kunt u ook gratis bellen met de belastingdienst op nummer 0800 0543 of bezoek de website www.mijn.belastingdienst.nl
    Het opvragen van gegevens is persoonsgebonden en vertrouwelijk. Alleen u kunt dit doen via een DigiD. Hiervoor heeft u een actief Digid account nodig. Meer informatie hierover vindt u op www.digid.nl.

Huurt u op dit moment een woning van Mooiland? 
Dan hoeft u ons geen gegevens aan te leveren over uw woonverleden zoals een verhuurdersverklaring en uittreksel van uw woonverleden. Verhuizen er mensen met u mee die geen huurder zijn van Mooiland? Dan willen wij van hen een uittreksel woonverleden.

Heeft u heeft gereageerd op een woning via www.entree.nu? Dan hebben we altijd het uittreksel van uw woonverleden nodig (Meeverhuizende kinderen uitgezonderd).

Bel of mail ons gerust als u vragen heeft
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de toewijzing van de woning? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de afdeling Toewijzing via telefoonnummer 088 450 10 60 of mail naar accepterenmooilandnl

Woning accepteren, wat moet ik doen